Geplaatst op 1 februari 2024

Kredietadviseur

  • Zuid-Holland
  • 32-40 uur
Heb jij interesse in auto's? Wil jij in gesprek met onze klanten over verschillende leasemogelijkheden? Dan zoeken wij jou: Een ambitieuze adviseur Financial Lease! Ons kantoor Financieel Fit Finsurance in Hendrik Ido Ambacht zoekt talent.

Wie zijn wij?

Financieel Fit Finsurance is de meest innovatieve financiële dienstverlener in de branche. Wist je dat wij daardoor al 7 jaar op rij zijn uitgeroepen als beste hypotheekketen in Nederland? En je hebt onze reclame op tv, radio en op billboards vast wel eens gezien of gehoord. Wij adviseren en bemiddelen op unieke wijze in particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen, financial lease, hypotheken en leningen. Door onze gezonde groei in deze regio zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als adviseur Financial Lease adviseer en bemiddel je in financial lease, operational lease, particuliere persoonlijke leningen en bijbehorende particuliere en zakelijke autoverzekeringen. Je bent de vertrouwenspersoon voor onze klant en onze samenwerkende autodealers! In gesprek zijn met de klant en autodealer en het volledig ontzorgen is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Zelfstandig slimme combinaties maken (cross selling) vind je geweldig. Daarnaast vind je nog tijd om nieuwe autodealers aan te sluiten op ons slimme concept van Autokrediet.nl.
Wie ben jij?
Je bent een toegevoegde waarde op ons bestaand team van adviseurs. Samen vormen we namelijk het beste advies! WTF Basis en WFT Consumptief Krediet (WFT Schade) zijn bij voorkeur al in je bezit. De kracht van de mens zit in motivatie, dus mocht je niet in het bezit zijn van bovenstaande opleidingen, maar ben je wel gemotiveerd om deze taak op je te nemen, dan regelen en betalen wij de benodigde (interne) opleidingen!


Wij bieden

Werken in een gemotiveerd en hecht team. Elke collega is belangrijk en plezier in de functie staat voorop! Salarisindicatie o.b.v. 40 upw afhankelijk van ervaring, opleiding en kennis €2850,- tot €4350,-. Collectief pensioen bij vast dienstverband. Bij zelfstandig functioneren is thuiswerken in overleg mogelijk. Auto van de zaak bij buitendienstactiviteiten. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in een uitdagende en dynamische werkomgeving.
CV (optioneel)
Verstuur
Alternate Text
Geïnteresseerd in deze baan? neem contact met ons op.

Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Autokrediet